FREDAGEN

Jag, Amanda, Ebba och Ella hade lite mysigt igår med bak; lussebullar, ischoklad och rocky road. Hihi, loveuu.
Efter att vi hade bakat så åt vi taco och sen vid halv nio typ åkte Ebba och Ella hem till Ebba och skulle sova där. Jag och Amanda kollade på Idol-finalen, standaard, haha! :) 
Nej men Kevin vann, hejade typ på båda, so it doesn't matter. Sen skypade vi med några ett tag och kollade lite film och somnade på två sekunder, haha, var sjukt trötta! Dagen efter vaknade vi typ tio/halv elva och så åkte jag hem. 
 
Mamma har fyllt år, så hon hade "kalas" med släkten, det var väl trevligt, haha! Vi gjorde cake pops till kalaset med smaker av sockerkaka, pepparkaka och Oreo. Oreo är lungt den godaste och I love them. Nu är det väl bara slappa och ikväll blir det nog bara någon film. 
 
Nelson Mandela har också lämnat Jorden. Han var en legend. En hjälte för flera miljoner människor, en förebild för ännu fler. Han brydde sig om mer än sig själv. Han satt fången på Robben Island i 27 år. I ett rum på ungefär 1x2 meter. Den tiden för att han protesterade mot de svartas rättigheter. Efter 27 år i fängelse fortsatte han, utan att låta sig avskräckas. Han fick Jorden att bli bättre. Han är värd det bästa möjliga i himlen. Nelson, när du dog så tändes det en ny stjärna på himlen, en som var starkare än alla de andra tillsammans. Fred på Jorden för att hedra minnet av dig. Respekt till dig.
 
här levde Mandela i 27 år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!