Hellu

Heeej! Har inte skrivit på väääääldigt länge, jag vet. Har varit gaaaaanska upptagen, jag vet. Hoppas att ni ändå kollar in på bloggen lite då och då. Den 9 dec kommer vi att Nobel-lunch på skolan :thumbup:. Vi har skrivit texter (SV) till den och en från varje årskurs får ett "Nobel-pris". Det är bara 4-6:or. LEGO Harry Potter Years 5-7 har nu kommit ut och gissa om jag vill ha det.... Harry Potter Dödsrelikerna del 2 har också kommit ut på DVD och gissa om jag vill ha det....
I skolan läser jag Dagbok för alla mina fans. Usla Utsikter en väldigt bra bok, en lästips om ni vill ha något lätt att läsa.

Seees!!!! Tuvaa<33

Hej, hej, hej på dig. Vet ej vad jag ska säga nu....

Tjena, har läst ut Bree Tanners andra liv nu. Har inget särskilt att säga. Ja, jag vet att detta är ointeressant, men jag har inget att skriva om.
Lite tips på var du kan hitta gubbar att köpa på Lego Harry Potter Years 1-4:
Albus Dumbledore: I Dumbledores rum hittar du honom. (Du går mot Gryffindors elevhem. När du kommer till de rörliga trapporna svänger du av upp åt höger och tar så många trappor du kommer uppför tills du ser fågeln som är trappan till Dumbledores rum.)
Alastor "Monsterögat" Moody: Gå in i Flitwicks (dvärgen) rum. Spräng låset till "källar"-luckan på golvet och hoppa ner. För att komma upp hoppar man typ på draken blåser den typ upp dig. (Du måste vara i år 3 för att kunna spränga luckan).
Professor Quirell: Gå till försvar mot svartkonst-rummet (Quirells, Lockmans, Lupins eller Moodys). Öppna en dörr under trappan. Gå in och om du letar där under kommer du hitta den.

Bye, Tuva!

PS. Vi har oxå Professor McGonagall men vet ej var brosan hittade henne. (Vi har över 100 gubbar och hälften är typ en blandning av lärare, vuxna, alfer och onda.)



Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger.

Postmuseet

Postmuseet var kul, man fick göra egna "Läbbiga Vykort". Jag gjorde ett med en pumpa (med ljus i ofc), ett spindelnät, två spindlar, ett spöke och en fladdermus eller vampyr (vet inte riktigt....). Jag skickade det iaf till Lea. Ett frimärke fick man gratis och man fick göra hur många kort man ville, ville man göra fler och skcka fick man köpa frimärkena.

I morron är det helg, och sen börjar skolan igen....

Aja, bye! Tuva

<3

Hi everybody!! Sorry för att det var evigheter sen jag la upp något på bloggen. Förlåter ni mig?? Under höstlovet har jag....

....varit på mammas jobb och hämtat ut iläggen till skorna.
....varit på Östasiatiska Museet och gjort ansiktsmask (bild) blev nöjd.
....ska nu på Postmuseet.
....varit hos min sjukgymnast 2 ggr.
....ska på Scorpions Cup (innebandycup) i helgen.
....typ göra något med Mackan i helgen.

Det var mitt höstlov, skriv i kommentarerna vad ni gör på höstlovet.



Tuva

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!