Harry Potter

Vi startar ofc med huvudpersonen.

Harry Potters mamma och pappa dog när Harry var ett år gammal. De heter Lily och James och blev mördade av Lord Voldemort. Harry är född den 31 juli. Harrys bästa vänner är Hermione Granger och Ron Weasley
Han går i elevhemmet Gryffindor, där de modigaste är. Harry är oxå så otroligt modig, han står för vad han tycker och faller inte för grupptryck. Han är vän med alla, utom de inte så snälla (t.ex Lord Voldemort, Malfoys, Dödsätare m.fl)
Han är oxå jättebra på trollkarlssporten quidditch, i Gryffindors quiddithclag är han sökare.
Harry har en uggla som han fick av halvjätten Rubeus Hagrid. Hagrid är en väldigt god vän till Harry. Ugglan heter Hedwig. Harry heter Harry James Potter, James efter sin pappa. Innan han visste att han var trollkarl bodde han hemma hos familjen Dursley. Morbror vernon, moster Petunia och kusinen Dudley. Nu mer bor han bara där på somrarna eller om man nu ska säga att han bor på Hogwarts.
I filmerna spelas Harry Potter av Daniel Radcliffe.


hittad här




hittad här


Tjao, Tuvizen


Frågor....

Hej, ni kan ställa olika frågor i kommentarerna så kmr jag elr jag å Lea svara på dem lite senare. Ville bara säga det....

Tuva

PS. Visste ni att Pottermore kmr ut i Oktober. Kanske inte imorgon (1 okt) men senare i oktober. Kanske i övermorgon (2 okt)...... :thumbup: Jag + Harry Potter = :love:

Hjälp vad läskigt!!!!

Hey, här kmr en cool bild!!


OMG, scarry!!
Igår på fotbollsmatch fick jag en hård boll i huvudet å fick typ en lätt hjärnskakning.....;( Så jag var inte i skolan idag. Vi skulle ha haft idrottsdag på Björknäs IP, elr de hade det men inte jag. :S Pao ringde å sa att Emma hade typ ramlat från cykeln, vi skulle cykla dit. Dagens otur gick till Emma, som om det inte räckte att ramla av cykeln. Hon bröt ena armen, slog ut 2 tänder å fick sy 11 stygn i hakan!!!!!! GUD! Jag får rysningar av att tänka på det!!!
Stackars, stackars dig Emma, tycker verkligen supersynd om dig. Hoppas du mår bättre!! ;(  ;(  ;(  ;(

Hejdå, T

Ny kategori :)

Jag har kommit på en ny grej vi ska ha på bloggen! En ny kategori som heter "dagens HP-figur" Från och med nu kommer man hitta Dagens HP-figur i kategorierna.
Sees Tuvisen.

Hej på dig, leverpastej!

Idag ska jag har fotbollsmatch mot Saltis på Boovallen :p. Jag hoppas vi vinner! Just nu e jag glad på måndag har vi sovmorgon till 10:00 (vi brukar börja kl. 8:10) sen e syslöjd första ämnet. Aja, nu ligger jag i sängen och tar det lite lungt. Mamma har varit borta i 4 dar nu å förra vecken var hon borta 3 dar. Men ikväll kommer hon hem igen. Hon har varit uppe i Norrland å kollat i gruvor. Hon har oxå varit på Sveriges djupaste plats någon dag denna vecka, vet ej vilken. Men rätt coolt att vara på Sveriges djupaste plats! :O

Tjadå! xD

Blää, sjuk!! :(

Ciao bloggen! Idag e jag nt i skolan för jag har varit sjuk. Jag har ont i magen. Mormor har varit här å ätit lunch med mig å så spelat 4 i rad & kinaschack. Jag har kollat på Harry Potter och de vises sten (första).

Hejdå Tuva!

Tja, tja bloggen! PS. Music

Hej. (Tråkig början, jag vet.) Jag å pappa har fixat mitt Spotify-konto nu så jag kan lyssna igen. Fixar med lite bra låtar.
Här kmr ngr artister/band:

1. Ke$ha
2. The Black Eyed Peas
3. Veronica Maggio
4. Mohombi
5. Oskar Linnros
6. Lady Gaga
7. September
8. Daniel Adams-Ray
9. Michael Jacksson
10. Rihanna
11. Robyn
12. Katy Perry
13. MIKA

Artisterna/banden är nt skrivna efter en listordning, utan blandat.
Å nu, en bild!




I ♥ MUSIC!!

//Seees, Da musicgirl (T)

Fritiof! Tjejkväll

Fritiof e hos mig nu. Som sagt jobbar jag med en ny header. Ikväll ska jag på gitarr, det är andra lektionen. Musikskolan heter "Musikania".
Vet nt vad jag ska skriva....

Jag kan skriva lite om min tjejkväll förra veckan.
Här kmr en bild på schemat:

Jag fick: T-shirt, bok (Molly Moons bok om hypnos), skiva (Hits for Kids - Summer Party 2011), nagellack (limegrön & ljusblå), parfym (Kate Moss), halsband, spiral med en liten slemmig gubbe på, en liten grej som man kan sy på byxorna med texten "CRAZY", tiger-gosedjur, en liten sandfylld groda & en sjal.

Sandfyllda grodor.

Hejdå Tuva!!

Tjo!

Tjo! Idag har jag haft slöjd. Superkul! :thumbup:! Vi virkar å nu gör jag ett HTC-fodral till min pappa. Han har typ den största modellen (HTC Desire HD).
Sen har jag cyklat hem med Jack o Hanna (grannen).Nu försöker jag förhör dem på läxan å samtidigt skriva inlägg vilket är svårt men det funkar....

Hejdå T

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!