VÅR/SOMMAR

 
.
 
1. Ääälskade Levi's shorts! Det är bara love love love. 2. Standaaard tröja från Gina Tricot så enkel men snygg och stilren. I know den har funnits i typ ett år men jag har inte köpt den ännuuu. 3. Snygg, enkel bikini överdel från H&M. Simpel, but I need it.
 
 

GANSKA BRA DAG ÄNDÅ

Anledningen var till stor del att jag fick pannkakor med vaniljglass, chokladsås och apelsinbitar till middag (med broccolisoppa). Bara så alla vet så är jag inte riktigt på den här grejen med att bara äta nyttigt, jag älskar mat lite för mycket, så räkna bara inte med att få massa tips på nyttiga grejer här, det enda ni kommer få i så fall är hur man gör godaste glassbomben eller något sånt, yes. (Jag har absolut inget emot de som kör på nyttigheter, men jag gör det inte själv.)
Skola, Gossip Girl och mat har typ varit min dag idag, ganska bokstavligen. Haha, vad hemskt lat man känner sig när man skriver så, men jag får träna imorgon, hehe...
Nåväl, nu ska jag göra some other stuff, see you later guys. Hugsss <3

I WANNA GO AND LEAVE THE WORLD BEHIND

Vääärmeee! 
Alla bilder är från weheartit. Jag skulle gärna åka till Grekland ganska snart, verkar mysigt och jag bokstavligen ääälskar de "typiska grekiska husen" haha, nej men sånnadär vita runda med blåa tak, haha! Looove, kramis

SNEAKERSDÖDEN

Okej, nu har det hänt. Jag har typ dött sneakersdöden. Damn it!
 
sneakers
 
Nike Air Force. Nike Air Max. Vans. Åh. 
Egentligen skulle jag nog aldrig kunna bära de där guldiga Air Max, men det såg så bra ut på Queen B så why not? Haha, åh. Jag vill också heta Beyonce :(. Det vore faktiskt ganska chill.
Well well, nu ska jag sluta titta på de här skorna, för annars dör jag lite till och då tror jag inte att det är något positivt. Tuva's second funeral. Åh nej, fy!

GÅRDAGEN

Igår var jag med Lea, vi var i stan och jag hittade ett nagellack på H&M för 10:-, haha hade inte speciellt mycket pengar för tillfället... Vi hade i alla fall mysigt och Lea hittade två tröjor. Efter det åkte vi till Lea och såg Återträffen, den var ganska bra men verkligen värd att se. Dock lite mer "vuxen-film". Den var intressant kan man väl säga. Hade i alla fall väääldigt mysigt igår och så. 
Imorse var det sen morgon som vanligt, haha skulle inte orka gå upp tidigt på måndagar, jag har vant mig vid 9.20 så please don't change it! Sitter och pluggar till biologi-prov imorgon (weyy) så det får bli lite kortis det här, kraaam!<3

WELL, I HAD A LOT OF FUN

Åh, hade en suuuper dag idag!
Klockan halv elva kom Ebba, hennes lillasyster och hennes pappa, då åkte vi in till stan där det var typ julgransplundring med hennes pappas jobb. Man fick ta huuur mycket godis, sockervadd, popcorn, fika och korv med bröd som man ville. Det fanns air hockey, spelautomater, hoppborg osv. Det var verkligen kul och vi tjockade oss på det sättet som man börjar gör en gång om året, haha! (Jag plockade säkert 1,5 kg godis osv...) Det var kul och hade inte vi börjat må illa efter ett tag så hade vi förmodligen rullat ut med hål i varenda tand!
När vi kom hem tog vi i alla fall en promenad till Malkolm, vi hade tänkt att bara vara där en liten stund men det slutade med 4,5-5 timmar... Vi (jag, Ebba, Malkolm och Måns som är Malkolms lillebror) spelade spel, spelade Star Wars-pinball, åt mackor och kollade lite film (eller räknas Family Guy som film?) och lite allmänt mobil-beroende, men det var kul!
 
Hemma var det pizza till middag (varför inte fortsätta med fet mat om man ändå har börjat?) och filmen Råttatouille och liiite godis. Haha, mys! Men hoppas ni också har haft en bra dag, hugs!

BLUE BLUE

 
blue details
 
Eftermiddagen spendarades med Ebba och lite inget-att-göra-tid på Friskis, haha! Var i alla fall med Ebba i typ tre timmar efter skolan, sen skulle hon till stallet och jag skulle träna. Kom då till Friskis typ 75 minuter innan mitt pass skulle börja så jag satt och gjorde ingenting där i 45 minuter-en timme... 
Sen var det 'fredagsmys', minus halva familjen. Mamma och bror var på fotbollscup i Täby och kom precis hem så det var väl, ja. Tortelini till middag och På spåret och Skavlan på teven. Men lite mysigt ändå. Satt och lyssnade på Bill Gates, två Blondie-människor, Magnus Carlsen och Philomena Lee på Skavlan. Jag älskar det norska språket, no comments och inga frågor om varför tack! 
Har förresten börjat gilla Vans mer och mer. Var inte super-förtjust i dem förut, men det var ju old times! Haha! :D 
Kram

FINALLY FRIDAY (SOON)

Snart snart freeedag! I have missed you! <3
 
Weyy, äntligen fredag. Imorgon i alla fall. 
Lyssnar i alla fall på lite musik nu och gör läxa i religion. Alltid lika intressant, haha! Vår rektor kände i alla fall att han kunde vara lite extra snäll och dela ut choklad till alla på skolan (wow) igår och idag. 
Imorgon är det bra tre lektioner (yesss), sen till Ebba ett par timmar och sen pallrar jag mig kanske till Friskis om det finns något kul pass eller så. I helgen ska jag nog vara med Ebba på lördag och kolla med Lea på söndag, maybe. :) Grattis Malkolm också, fjooortis, haha! Lite sådär angående ingenting. 
 
 
i want...
 

TRAINING INSPO

 
training
love love love.
Älskar det där! Favvo skorna är de i mitten och jag älskar båda byxorna. T-shirts med pepp-tryck, aaalltid bra! Sport-behåarna var ju två lika och en som stack ut, men den var ju coooool ju, hihi lovelove! Hugss

WANT THIS SPRING

 
wanties
 
det här kollaget är to die for! 

Älskar skinnjackan med päls längst upp tillsammans med ett par standard Ray-Bans, lalalalaaa ge mig nuuu! 

MONDAY MONDAY, NOT SO FUNDAY

Måndag. Måndag den 20 januari. 2014. Mitt i vintern.
 
Uäh! Måndag once again. Eftermiddagen har spenderats med my friend, Gossip Girl. Funney. Välkommen till mitt liv liksom. 
Mormor och morfar är här brotha gör middag till my sistah. I have nothing to do. Avslutar det otroligt ointressanta och osammanhängande o-inlägget med en bild, kram
jag saknar sommaren. :(

EN KONTUR

Tog den vid nyår.
Bloggen har varit lite without update, anledningen är att jag har levt livet och åkt pulka med min broder och granne. #låtsnönstanna

SNÖSTORM OUTSIDE

Hola amigos. 
Ute just nu är det kalltkalltkallt och snösnösnö. Och lite uschuschusch också, haha! 
Nej men det blåser något sjukt och snön bara flyger. Skulle vilja vara ute och fota, egentligen, men snö i luften har en tendens att bara försvinna på foton, så det är inte så kul ändå :(
Ska i alla fall ta lite mellis snart, vi hade en kort dag idag. As usual. 
 
Förresteeen! Ebba var i skolan idag! Åh va härligt det var att se henne och vad äckligt brun hon var. Vill också vara det. Haha, avundsjuuuk! Som välkommen-hem-present av mig och Ella fick hon ett par cozy-socks från Cubus, med ett kort där det stod något i stil med 'välkommen hem till kylan' och vi fick ett varsitt Baby Lips, haha taaack! :) kram

MIN BABE

Haha, tog såklart fel på Ebbas hemkomst, men idag kom hon. Imorse, faktiskt. 
Ska bli jättekul att se henne igen! Hon är säkert superbrun och har jetlag, men hon kommer i alla fall till skolan imorgon! :)
 
Dagen var... speciell.
Näst första lektionen, NO, gick åt till att dissekera bläckfiskar. Sen skulle vi skära dem i bitar och fritera, haha! Men i slutet av lektionen blev jag i alla fall svimfärdig, yr, spyfärdig. Yes, you may know the feeling... Fick i alla fall ta mig ner till skolsyster och vila en stund. Trots allt så känns det bättre nu, så det har varit lite upp och ner kan man väl säga. 
Ska göra lite läxa nu och gå och lägga mig pretty early today, så kram!

EL MARTES EL CATORCE DE ENERO DOS MIL CATORCE

14/1-14  
 
Hej friendos. 
Det vart ingen bloggning igår för att jag åkte till Ella efter skolan och hängde där några timmar. Vi fotade lite, dock inget som blev superbra, kanske för att det var sviiinkallt ute..! Min och Ellas nya craving har blivit kanel-knäcke, haha hur sjukt det än låter!
Sen mötte jag mamma i centrum och så körde vi ett core-pass på Friskis. Det var ungefär såhääär skönt, ganska enkelt men krävande (eller vad man nu ska säga). Haha!
Eftermiddagen kommer spenderas relativt ensam. Bror är hemma nu, men om en halvtimme-timme åker han till basket och syster är på gymnastik. Mamma och pappa kommer nog inte förrän vid sex-halv sju och då ska jag och mamma ha fysträning med fotbollslaget. Yes.
Rent allmänt så kommer Ebba hem imorgon tror jag, weyy! Imorgon ska jag och Ella också till Forum en sväng, jag ska fixa en klocka och lite så, kram

TOLFTE JANUARI TVÅTUSENFJORTON

Dagen inleddes med en timme på Friskis & Svettis, ett vanligt gympa-pass med mamma. Sen var det hem och äta frukost – jag vara nätt och jämnt vaken när vi stack iväg till Friskis, haha. Frukosten bestod av fralla och apelsinjuice. Jag älskar apelsin och allt som har med det att göra. Haha, det är nog min absoluta favoritfrukt, kanske med undantag från clementin/satsumas/mandarin, men det är nästan samma sak...
Sen åkte vi till ett badhus med några, ganska mysigt. Dock var det sjuuukt mycket folk och då var det ändå inte så mycket som det brukar vara på söndagar under vintern. 
Vi kom hem runt fem, då kom pappa och bror som hade varit och sett The Hobbit 2 på bio och så åkte vi och åt på Texas Longhorn Steak House. Det blev en Smokehouse Burger, burgare med bacon, cheddar och massa sallad, gottgott! Yes, det var nog min dag, hoppas ni har haft en lika bra! Kram

STAND BY ME

Gaaanska härlig film från -86!
Såg precis Stand By Me. Skulle väl klassas som drama, familjefilm, ibland komedi osv. Härlig film i alla fall, gillar verkligen karaktärerna, så enkla, sköna. Avslappnade. Gordie, Chris, Vern och Teddy. Kan det bli bättre?
Söker ni efter bra citat? Sök på "Vern Stand By Me Quotes" för att få de bästa!
 
"If I could only have one food to eat for the rest of my life?
That's easy. Pez. Cherry flavor Pez. No question about it." 
- Vern, Stand By Me
 
"Mickey is a mouse,
Donald is a duck,
Pluto is a dog...
What's Goofy?"
- Gordie, Stand By Me

SNÖ?

Okej.
 
Imorse när jag tittade ut genom fönstret kändes något väääldigt fel. Träden var inte gröna, de var vita... Snön hade lagt sig som en storstor massa. Jag tänkte, såklart, gå ut och fota ganska snart. Så bilder kommer väl i eftermiddag/imorgon. 
Runt två ska vi till kusinen som fyller 1 år, haha liiiten. 
Till det bästa. Idag körde jag en och en halv timme fotboll! Jag har inte spelat sen innan höstlovet och åh va skönt/kul/roligt/osv det var! Real loveee<3
Nothing more to say, hugs!

BÄTTRE BLOGG

Har precis läst Andrea's tips på vad man kan göra för att få en bättre blogg, grymma tips! Verkligen bra att läsa om ni har en blogg!  
 
Har i alla fall kolalt lite Gossip Girl, lekt med syster och ska snart städa rummet. Sådär lagom intressant... Ja, jag återkommer någon annan gång då jag har mer intressant att berätta! :S Kram

MATCH A SKIRT

 
how to match a jeans skirt
 
 
Fick ihop ett litet "how-to-match-a-jeans-skirt"-collage! Hope you enjoyed it  :)

LIGHTS IN THE DARK

 
Dagen var kort, som vanligt. Ganska skönt dock, äntligen helg efter en (halv) skolvecka. Haha! 
Imorgon är det fotbollsträning, väldigt roligt efter mitt lilla avbrott. Sen fyller minsta kusinen år imorgon också så vi ska dit och fika lite, på söndag gör jag nog något med Nicole. Lugn helg ändå! :)
 
Har även fått ett nytt skrivbord (farfars gamla). Det är vitt och myckeeet större, jätteskönt! Det blåser ganska mycket om kollar ut genom fönstret och jag måste säga att jag inte tror att detta snöslask som har lagt sig blir speciellt långvarigt... Lite tråkigt ändå :(

AJDÅ

Insåg precis att jag inte har lagt upp speciellt många bilder från jul och inga (!) från nyår. Aja baja, måste bättras! Så här kommer ett urval i liten mängd, haha! Hade också otur på nyår, precis när fyrverkerierna startade så kände kameran att den kunde lägga av, den blev sååå seg! Så jag fick enkelt lov att skapa min egna konstverk...
De flesta bilderna är redigerade!
 
mina rocky road, ser lagom klibbiga och äckliga ut, men det är smaken som räknas!
den älskade crème brûlée'n. vad tror ni första kommentaren var? "men... chokladen ser ju ut som bajskluttar!" och det var inte jag som sa det.
vi körde på tomtebloss. 
som sagt så var kameran inte på humör för samarbete.
 
Haha, där fick ni lite bilder i alla fall, kram!

FÖRSTA SKOLDAGEN - CHECK

Jajjamen! Första skoldagen är bara att checka av, åh så skönt! 
Sitter och fortsätter lite från biologi-lektionen. Känner att det var bäst så, jag ska göra en redovisning om benfiskar, wihoo... Har annars varit en relativt lugn dag, kände att jag inte alls kunde koncentrera mig på matten imorse, men om de sätter en mattelektion på schemat som den första lektionen efter jullovet och därmed kickstartar lite så får de faktiskt räkna med inte 100% fokus från alla. Tycker jag. Hade även första hemkunskapslektionen sen femman tror jag, haha det var ett tag sen, men samma lärare och samma sal. Jag menar, hur fel kan det bli? Vi fick i alla fall göra något så enkelt som en fruktsallad med en sås (tyckte det lät lite konstigt först med sås till fruktsallad, men åh så god den var!). Nästa vecka skulle vi göra frukost så jag tar det väl lite lungt på morgonen då. Haha, inte för att jag är någon storätare angående frukosten, men jaja. 
 
Ella sov ju här också och hon går upp vid kvart över sex på morgonen och jag brukar gå upp klockan sju, men jag måste säga att det var nästan skönt att komma upp vid den tiden, även om jag inte riktigt kom upp innan halv sju, men ändå...! Dessutom känner jag att det blev en skön, frisk (på något sätt) och pigg morgon, brukar inte vara så för att jag är ingen morgon människa. Men det är väl bara att tacka! :)
Kram

SLEEPOVER THE DAY BEFORE SCHOOL

Ella är här nu, hon kom runt 12. Vi har varit på promenad, pratat, skrattat, kollat på funniest home videos, bakat scones osv :)
Imorgon börjar skolan igen (wihoo! eller?) och med tanke på att Ella ska sova här och vi har liiite olika vanor om när man går upp, hon brukar gå upp ungefär 45 minuter innan mig... :S Men men, det gäller väl att skärpa sig första dagen antar jag. Jaja, nu ska jag gå, så kram :)

LITEN SPONTAN

                
En bild mamma tog på mig för säkert en månad sen, men jag scrollade igenom lite bilder idag och hittade den här. :)
 
Var på brors fotbollscup idag, det gick faktiskt bra för dem. Imorgon är det slutspel, men jag tror inte jag följer med, i så fall skulle jag ha satt mig i bilen på väg till Botkyrka klockan 7.45 ungefär, haha, inte min grej... Jag är mer nattuggla än morgonmänniska om man säger så! :)
Har även lånat ett par böcker om London idag så jag tänkte läsa på lite extra. Vet en del saker att göra där och så, men bara lite extra fakta. :)

STÄDNING

Hej alla! Kör stooor-städning nu. Rensar ur alla lådor för att plocka bort det som inte behövs och få det lite fint osv, bra början på nyårslöftet också! :) Passar samtidigt på att leta efter en del saker, exempelvis ett mobilskal, haha!
Idag var jag hemma med bror och syster, mamma och pappa jobbade det var väl lungt, gjorde storlunch då vi hade lite grannar över också :)
Var med Ella igår. Det blev teve, promenad, fika i Forum och ännu mer teve, haha, slappardag. Men vi pratade lite och bara hade mysigt. Har i alla fall haft ett bra jullov än så länge. Imorgon blir det julgransplundring samt middag med faster (som annars bor i Holland, så weyy). Måste också börja komma tillbaka till vanliga sovtider och inte sova till elva varje dag, haha. Brukar aldrig sova 9-12 timmar som jag gör nu, men jag må säga att det är riktigt skönt! Nu blir det nog myskväll + mer städning, kram!

NAILS

Hade lite kul när jag målade naglarna vid jul, så det blev lite special.
 
Hej, vårt nätverk har legat nere så därför har jag inte bloggat...
Jag tror att jag kanske ändå inte lägger upp alla julklappar osv, på grund av att jag inte orkar, haha! Men i alla fall, nyår firades i all stillhet hemma med familjen och sen vid tolvslaget gick vi över till några grannar, ni ska få bilder. 
Är i alla fall lite förkyld så jag är hemma och kollar på Harry Potter - standard - och imorgon ska jag till Ella, slapparlov, haha! Kram

NYÅRSLÖFTEN 2014

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!