VALBORG

Hej, valborg idag. Hemma, no majbrasa.
Nejmen lite mys idag, mamma slutade tidigare idag så hon mötte mig vid skolan när jag slutade och så följde Lovisa med och vi hämtade lillasyster. Sen gick till Lovisa, vi bakade chokladmuffins, dansade helt freaky och kollade lite på swefilmer.
Nu har vi gäster och har ätit kycklingspett och hemgjorda pommes frites, nu återstår bara efterrätt: paj med hemgjord vaniljglass. Det blir nog ingen majbrasa i år. Puss hej






26E APRIL 2013

Sitter och tar det lungt, fortfarande förskyld, älskar fredagar, älskar solen som lyser hur mycket som helst, ska städa. Ja, det var ungefär en kort beskrivning för tillfället.
Ska på klassfest om ett par timmar, har haft Nationella Prov i engelska idag osv osv osv.
 
Orkar inte skriva ett långt inlägg eller så, men ni får lite bilder. 
 
redigerad
oredigerad

LITE ALLMÄNT - SKRIVER VAD SOM KOMMER UPP I HUVUDET

Är typ dunderförskyld, kan knappt andas med näsan och har i huvudet osv. Ska i alla fall göra matteläxa nu och sen blir det soppa och pannkakor till middag, den klassiska torsdagsmiddagen! :) Älskar i alla fall vädret, sol sol och ännu mer sol! 
 
Kul också för Bayern München att det vann mot Barcelona. Lite sådär helt plötsligt. 
Igår var jag inne i stan med mamma, tänkte kolla avslutningsklänning, men de hade typ inte en enda klänning.
 
från mammas jobb. chocolatte och mandelskorpor. älskar chocolatten, något nytt för mig, haha, nej men varm chokald med skummad mjölk på toppen! supergott :)

DAGENS







kofta: H&M // linne: Hollister // byxor: Gina Tricot // skärp: Lindex tror jag // skor: Converse // skinnjacka (ej med på bild): H&M

LOVE LIFE

 
Åh, kommer sakna den här dagen kan jag börja med att säga! 
 
Imorse gick jag upp tidigt (för att vara helg) och skulle spela semifinalen. Semifinalen innan oss spelades i samma hall en timme tidigare. Bele Barkarby - Åkersberga. Bele vann med 3-0. 
Vår tur, vi hade publik, trummor och flaggor med oss. När slutsignalen löd stod det 4-1 till oss! Vi hade vunnit semifinalen. Nästa söndag spelas finalen. Webbsänd, med kommentatorer osv. Sjukt stort!
 
Sen har det varit otroligt mycket sol och värme idag, just love it! Åh, jag älskar verkligen det här! 
 
Tack ni som har varit med och fått det här till en underbar dag. 

LET'S DANCE

 
Sitter och kollar på Let's Dance, hejar för tillfället på Oscar Zia. Jag är lite så, jag hejar på någon och nästa vecka hejar jag på någon annan... Maria Montazami hoppas jag ändå får vara kvar, tillsammans med David Hellenius känns det som att hon livar upp det lite extra där. Jag är som sagt lite annorlunda, men jag tyckte verkligen att Anette Norberg också gjorde en bra idag, synd att hon fick så låga poäng bara! :(
 
Imorgon drar jag i alla fall på innebandycup i Huddinge (Huddinge IBS). Ska bli kul, vi har vunnit den två år i rad, så det är väl lite förväntningar och så. På söndag har vi också semifinal i 'den stora cupen', nej men jag vet seriöst inte vad den heter. Den motsvarar väl fotbollens Sankt Erikscupen (Sanktan). 
Jag sticker i alla fall tidigt imorgon till Huddinge, så det blir ingen bloggning, puss. ♥♥

2 BLOGGTIPS

Bonjour, tänkte tipsa om två bloggar jag läser.
 
 
FRIDA - läs hennes blogg om du vill få se mycket foton eller läsa om mode, vardag få allmänna tips osv.
 
NELLIE - hon bjuder på sig själv, foton, tävlingar, mode, tips och mycket mer.

LIKE LIFE'S OVER

Hej, jag vet att jag inte bloggade igår, men men. Bara för det får ni en fin liten video. 
 
 
HAHAHAH, så skön
 
Ja, kom till saken. Om lite mer än en månad så är terminen slut och då måste vi lämna in våra datorer till skolan igen (det är ju egentligen skolans datorer osv) och det betyder att jag inte kommer kunna blogga från datorn. Jag kommer att blogga ibland från mobilen, men det kommer inte alls kunna bli lika ofta! ;( 
Jag kommer få en ny dator efter sommarlovet, men det är ganska många veckor kvar, ungefär 15 veckor tills vi får nya datorer. Jag kommer i alla fall försöka blogga ibland. Puss

IT'S COLD OUTSIDE


LIKE A RAINING (WO)MAN

Hola. Igår var jag med Mi, det var väldigt länge sen, så det var kul. Vi bakade, såg en film (LOL), var ute i skogen osv. Cupcakes blev det och om man får säga det själv så blev de faktiskt goda. kram.

INSTAVECKAN



Jag // Mitt öga // Vi hade filmdag i skolan och såg Scary Movie 3, fett läskig ändå // Majken och Astrid // Astrid och Malkolm // Emma ❤

UPDATE

Hola, nu sitter jag och väntar på att min gitarrlärare ska komma. Om typ en och en halv timme...
Vi hade i alla fall fysik proven idag. Jag trodde seriöst att det skulle vara svårare. Men vi har ju inte fått reda på några resultat ännu, så vem vet...?
Aja, puss ❤




ROSOR ÄR RÖDA, VIOLER ÄR BLÅ. NU GUD GAV ALLA HJÄRNOR, VART VAR JAG DÅ?

lite söta instabilder. följ mig där @ tuvaa1 .
 
Idag har det väl varit ganska normalt. Vi snackade lite om stormaktstiden på SO'n och jag börjar äntligen se vad det är jag håller på och syr på syslöjden (en kjol). 
I förrgår var jag med Emma, vi körde chubby bunny *feta osv* och jag åt typ asmånga marshmallows också... 
 
Imorgon är det tre nationella i NO, fysik. Rubriken stämmer ganska bra också, känner mig lite hjärndöd inom fysik, haha. Nu har jag bröd på jäsning också. Min räddning blir i alla fall fredag. Nästan helg och dessutom 'specialdag' i skolan eller vad man nu ska kalla det. Vi ska kolla på film och så får man ha med sig något hembakat + godis + läsk. Tyvärr har några i klassen muntliga nationella i engelska då också... 
puss 

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS NELLIE

JAG ÄR MED I FINASTE NELLIE'S TÄVLING. MAN KAN VINNA MASSA SMINK/SKÖNHETSPRODUKTER. SÅ BESÖK HENNES BLOGG NU FÖR ATT HON ÄR JÄTTESÖT, SNÄLL OSV. PUSS. 
 
 
NELLIE - NELLIE - NELLIE

Åland

Fotbollscup - Åland 2013
 
Ja, jag kom ju hem från Åland, fotbollscup, i söndags. Matcherna kanske inte gick toppen, men det var kul i alla fall. Vi testade lite uppställningar och så. Det var som sagt kul! 
 
Jag lovar bättre uppdatering, puss 

YEAH, ISN'T IT CRAZY

sitter och lyssnar på musik, fortsätter med fysiken. seriöst, jag orkar inte mer! kemisk ... blablabla ... rörelseenergi ... blabla ... turbin och generator ... vindkraft och vattenkraft -.-" yez, men work hard play good. 
 
 

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL - JAG KAN LURA DIG VART JAG VILL

Alperna.
 
Har vart och tränat nu, lite på gym och sen vart på en liten joggingrunda. 
 
Äntligen april - det betyder lite närmare vår/sommar!
 
Sitter i alla fall och pluggar lite fysik, bara för att vi har tre Nationella torsdagen efter påsklov (nästa vecka). Okej, men jag ska fortsätta med mina anteckningar om turbiner och generatorer. Ja, önska mig lycka till, för fysik är kanske det värsta ämnet i skolan...
 
 
På onsdag kommer Lea och sen på fredag dra jag till Åland på fotbollscup! woopwoop ♥♥♥♥
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!