Glömt.......

OMG!!!! E jag typ helt knäpp elr vadå??? Nu sitter jag å funderar på vad jag gjorde igår, men kmr nt på!!!
Det enda jag kmr ihåg att jag gjorde var att jag läste - Twilight/Om jag kunde drömma. Men jag kan väl nt ha läst hela dagen. Elr.....??? Iaf lånade jag boken i förrgår å har läst mer än halva. Av 24 kap har jag läst 15 (15/24).
Idag var vi först hos tandläkaren, elr pappa skulle dit å vi fick följa med för mamma skulle till vårt kära grannland, Norge, med jobbet ;p. Sen skulle vi till bibblan (Dieselverkstaden i Sickla), där lånade vi lite böcker å ett spel till PS3. Pirates of Caribian (stavning.......???). Å tillsist åt vi lunch på restaurangen "Tutto Italia" - italensk pastarestaurang. Nu har vi just ätit middag, kyckling m. ris. Till efterrätt åt vi jelly med hallonsmak. Jelly e typ som "efterrätts"-gelé.
Aja, har nt ngt mer att skriva,
Tufvisen ;)

P.S. Visste ni att jag e medlem på MSP (MovieStarPlanet) å mitt MSP-namn e Supergirl_100
P.S.2 Ibland lägger jag in youtube-klipp. Jag har fattat att jag nt kan lägga in en länk, så om du vill kolla på klippet, KOPIERA KLIPPETS "ADRESS"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.3 Twilight e VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT beroendeframkallande. Jag störs på "vilken hjälte Edward e" å "att han jämt e på rätt plats för att rädda Bella". Men jag kan ändå nt släppa boken å läser boken på min fritid.....
Aja, nu e jag (äntligen???) färdig, sees snart igen!!!

Ooups....

Hej, har nt skrivit på lääääääänge!! ;)

"Lilla Fotbolls-VM": Argentina, mitt lag, kom näst sist med 1 poäng!!!! :S

Landsort: Hade det skönt ute på Landsort å fick en Landsorts-tjocktröja. (Bild på tröjan kmr en annan gång.) Najs!

Ses, Tuva!!!

P.S. Hinner nt skriva mer nu, ska kolla på Indiana Jones 1 (namn.....?)
Tjao!

Lite mer HP......

Den 13 juli kmr den sista delen av Harry Potter ut. Den kmr antagligen vara ungefär lika lång som den första delen (2 timmar å 30 minuter). Här kmr en liten trailer.....

KLICKA HÄR

å en liten bild......








Reeeeeeeegn

Hallåj!! Nu sitter jag på mitt rum. Fritiof har just åkt. Vi (jag å Fritiof) har spelat FIFA 11, Lego Harry Potter years 1-4 å varit ute 45 minuter (!!!!) i ösregnet. Det duggar nu å blåser. Brrr..... :(
Fast det var kul ute.....:) Vi spelade fotboll.

Tjadå TuvA!!

P.S. Filmen igår blev en film på engelska som heter "Switching Goals!"
P.S.2 Lycka till Jack!! Lillebrorsan ska på fotbollsturnering i Haninge idag (i ösregnet.....)
P.S.3 Nu har jag "P.S:at" färdigt, hejdå!

Hah, ngr bilder till :p





"Ohh, we are beautiful......"

;)

Jag å Fritiof

Tjao!!
Jag e GLAAAAD nu, för Fritiof ska sova över hos mig! :thumbup: Vi ska käka falukorv å potatis till middag å på kvällen ska vi kolla på film. :) Både jag å Fritiof har godislöfte så vi ska käka torkad frukt å ostbågar ;p.  Aja, vi ska ha det såååååå najs ikväll!!!!! :cool:

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!! (rekordmånga "e"......)

Tuviz å Fritiof!

"Blunda lilla stjärna där, för vi nt vackra ä" (Fritiof kom på det)


"Muskel-knuttar......."


"Hej, jag har plastikopererat mina läppar......"


"Jag e starkare än du stornäsa!"

Heh, lite HP oxå..... :p

Tja! Glömde att lägga in en Hp-bild oxå

Najs??

Enligt mig e detta (JÄTTE)najs! Nu ska jag ha fotbollsläger tors., fre., mån., tis. å ons. (Hade första dagen idag ;p) Lägret e mellan 9:00-16:00 varje dag nere på Boovallen. Från mitt lag e det Pao å Klara som kör läger med mig.
Nu sitter jag å läser "Boken om OKEJ". Den e najs! :cool:, :thumbup:! (OKEJ e 80-talets största poptidning, kolla om dina föräldrar har ngr OKEJ-tidningar elr har prenumererat!!) Aja, det var allt för denna gången!!

Ooups!! Fel håll på bokstäverna.....

Seeees, Tuvaaaaa :p

Klassfest å avslutning ;p

Tjabba, tjena hallå!!!! Jag mår bra idag för vi hade SKOLAVSLUTNING!!!!!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:!!!!! I fredags hade jag KLASSFEST med SCHLAGER-TEMA!!!!!!!!! Jag var nt någon men hade lite coola kläder..... Knallrosa tunika, silvriga "plast"-leggings, tjockt svart bälte, svarta solglasögon å en hög tofs :cool:. Idag på skolavslutningen hade jag..... Ja, här kmr en bild:



.....å.....



Så seeeees!!!!

I ♥ U
//Tuwzan

Skönt i Sågan ;)

Tja bloggen!!! Idag var jag å min klass å badade i Sågan, det var 21°. Sköööönt :cool:
Vi har städat hela dagen :thumbdown: men aja. Under helgen var jag hos min kompis Mi å lekte hela dagen. Vi gjorde egna pannkakor som blev lite för söta..... Vi badade oxå i Mis grannes pool. Det var 30° i vattnet å 26° på land! I söndags var jag först på fotbollsmatch. Vi förlorade med för mycket (6-0). Sen på Jacks match, oxå för stor förlust (9-1). På kvällen va jag å Fritiof på AIK-match, AIK-Malmö FF. AIK vann med 2-0 :thumbup:!Men imorron e det skolavslutning! :D

Kramizzzzar Tuwizzzzen :)

Grönan :D

Tjabba!! Det blev nt allt jag sa.....
Det var superfullt på Grönan, kändes som att hela Sthlm var där! Det var någon känd kille som skulle uppträda. Bryan Adams (??????????). Eric i EMD råkade typ gå in i Linn å Hanna då frågade Figge (vår tränare) om vi såg vem det var. Jag såg nt Eric..... Men iaf jag åkte Kvasten, Slänggungan, Vilda Musen & gick Lustiga Huset. Det var najs! Ikväll ska jag på klassfest å kan nt gå på innebandyavslutning (föräldrarna-mot-barnen-match) elr fotbollsmatch. :(
Aja, klassfest e oxå kul!!
Seees
Kramiz Tuvizen

Leker med Linn!

Hallelåjsan allihop!
Nu leker jag med Linn i min klass. Elr leker å leker.....men vi gör SV-läxa :thumbdown:. Om 2 timmar sticker vi till Grönan med hela innebandylaget! :thumbup:. Jag ska åka Insane, Tilt (typ....), katapulten (om jag vågar, fast det e klart att jag gör.....;)), extreme, jetline, flygande mattan, blå tåget (vågar? vågar inte? vågar? vågar inte?), lustiga huset, spökhuset (jag tror det, kanske.....) å MKT mer!!!
Här e en liten bild på mig å Linn!

Jag å Linn e bäääääääst!!! ;p


Kramizz Tuwiz

Hi again!

Tja! Söker bilder på Lea till en header. Här e min bakgrundsbild på datorn. Ritat den sj å e nöjd!

Ziperall :thumbup:

I ♥ it!
Nu, har jag äntligen fått min Ziperall med Leopard-mönster!
Här e en bild på Ziperallen (nt på mig å Ziperallen, utan bara Ziperallen).:bigeyes:

Hade jag nt tagit Leopard hade jag tagit en hel rosa.

Sees snart my friends!! :P

Sry, har nt skrivit på länge!!

Hajj, hojj, hejj! Ooups, lite många "j" på "hej".....
Nu e jah med Fritiof å ska ut å spela fotboll. Vi ÄGER på att göra tabbar.....
I helgen har jah varit på mormor å morfars landställe som heter Betsö. Jah badade i Östersjön 3 ggr. Det var 15°, rätt så skönt..... 5 överdrivet varma dagar. Jah badade 2 ggr till i Östersjön vid Eriksvik. Det var ännu skönare. Sen senare! :thumbup:
2 grymt failade bilder på mig å Fritiof





Hahaha.....Visst e vi failade!!! :bigeyes:

Trött....

Heej!! Ska sova nu. Skönt!!
Sees Tuwizzzzzzzzzzzzz

Trött Tuwizz


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!