WELL, I HAD A LOT OF FUN

Åh, hade en suuuper dag idag!
Klockan halv elva kom Ebba, hennes lillasyster och hennes pappa, då åkte vi in till stan där det var typ julgransplundring med hennes pappas jobb. Man fick ta huuur mycket godis, sockervadd, popcorn, fika och korv med bröd som man ville. Det fanns air hockey, spelautomater, hoppborg osv. Det var verkligen kul och vi tjockade oss på det sättet som man börjar gör en gång om året, haha! (Jag plockade säkert 1,5 kg godis osv...) Det var kul och hade inte vi börjat må illa efter ett tag så hade vi förmodligen rullat ut med hål i varenda tand!
När vi kom hem tog vi i alla fall en promenad till Malkolm, vi hade tänkt att bara vara där en liten stund men det slutade med 4,5-5 timmar... Vi (jag, Ebba, Malkolm och Måns som är Malkolms lillebror) spelade spel, spelade Star Wars-pinball, åt mackor och kollade lite film (eller räknas Family Guy som film?) och lite allmänt mobil-beroende, men det var kul!
 
Hemma var det pizza till middag (varför inte fortsätta med fet mat om man ändå har börjat?) och filmen Råttatouille och liiite godis. Haha, mys! Men hoppas ni också har haft en bra dag, hugs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern frÂn weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!